Odkar pomnimo, plešemo.

 

Od leta 2000 skupaj. Velikokrat smo sanjarili o tem, da bomo nekoč vodili svojo plesno šolo. Tako, res kul plesno šolo, ki ima spodaj kafič z dušo, zgoraj plesne studie, v kleti pa teater. O tem smo se pogovarjali vedno znova, a pri tem smo imeli zmeraj občutek, da zidamo gradove v oblakih. Takrat nihče izmed nas ni verjel, da bo to kdaj mogoče.

Leta 2007 je nekaj naključij uresničilo naše sanje. No, če odštejemo kafič, teater in velik plesni studio; imamo pa tri ravno pravšnje, ljubke, kreativnosti in dobrega počutja polne plesne dvoranice. Z veliko vneme in z dvema gorečima željama: da nudimo kakovostne plesne klase in ustvarjamo lastne predstave, smo pričeli.

Biti umetnik, danes pomeni utapljanje v birokraciji, borbo za čas, ko lahko ustvarjamo in preštevanje fičnikov, ki nikoli ne bodo predstavljali več kot komaj dovolj. A skoraj vsak dan si rečemo: "Prijatelji, uresničili smo si sanje. In vsak dan jih uresničimo vsaj nekaj posameznikom, ki želijo plesati." To smo mi. To je ekipa Centra plesa.

 

Aktualno


plesne Delavnice


PLESNI pedagogI